Om Ekobaby

Att du vill ha det bästa för ditt barn, och sätter ditt barns hälsa och behov framför din egen, är en självklarhet för oss! Det allra självklara enligt oss då är att bli grön, alltså, att byta till ekologiska varor. Det betyder inte endast att börja äta ekologiska matvaror, utan även att byta ut alla de leksaker och kläder som du har hemma till ditt barn till ekologiska produkter istället.

Genom att du blir eko-vänlig kommer du att hjälpa ditt barns hälsa, då han eller hon inte riskerar att få i sig farliga gifter som kan finnas i kläder och leksaker, och ditt barn kommer att få mycket mer energi till lek och skratt av alla de vitaminer, mineraler och antioxidanter som finns i ekologisk mat! Du hjälper även dig själv, ditt framtida jag och medmänniskor. Även naturen och djuren gynnas av ett ekologiskt samhälle.

Att barnen får det allra bästa är viktigt för oss, och allra viktigast för dig! Välj då därför att bli grön, att välja ekologiska varor, och ge ditt barn vad han eller hon absolut förtjänar! Här på vår sida hittar du allt möjligt för att kunna bli grön, allt ifrån var du hittar de ekologiska leksakerna och hur du lagar din egen nyttiga barnmat!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message